INTERZIS
01/10/2013, 17:53
Boost 2 euro +TVA = marire +1
Ce este boost?
* Prin boostare, server-ului dvs., va fi distins din multime si va fi pe prima pagina de start !*Cand iti boostezi server-ul , va fi primul in lista de boost , si va fi boostat pana cand va fi in afara listei .
* Server-ul tau va fi adaugat in Gold-boost server, si vei primi un numar mare de jucatori .
Ce trebuie sa faceti pentru a face boost?
* In primul rand trebuie sa aveti disponibil 2 euro si ceva centi pe telefonul mobil.
*Trebuie sa trimiteti un sms la 1314 cu mesajul TXT GOLDBOOST 92.114.32.231:27015 nume , unde in loc de nume treceti numele vostru.
* Puteti trimite maxim un sms pe zi.
De unde stiu daca am boostat?
* Dupa ce ati trimis sms veti primi confirmare prin alt sms in care scrie:
You have boosted
Pro.ArenaX.Ro -[HeadShot Academy]!
* Sau va veti vedea numele aici: http://www.gametracker.com/server_in....32.231:27015/ (selectati lb. Romana, in dreapta sus si dati la "Alte Informatii")
Ce fac dupa ce am trimis sms?
* In primul rand anuntati si alti admini ca ati facut boost
* Stati pe server, serverul se va umple in cateva minute, vor intra multi codati
* Postati mai jos dupa model pentru a primi marire sau admin:
Nume:
Data :
Ora aprox:
Probleme:
*Atentie: Metoda Boost 2 euro +TVA = marire +1 este valabil doar pana la gradul Maresal
Ce este boost?
* Prin boostare, server-ului dvs., va fi distins din multime si va fi pe prima pagina de start !*Cand iti boostezi server-ul , va fi primul in lista de boost , si va fi boostat pana cand va fi in afara listei .
* Server-ul tau va fi adaugat in Gold-boost server, si vei primi un numar mare de jucatori .
Ce trebuie sa faceti pentru a face boost?
* In primul rand trebuie sa aveti disponibil 2 euro si ceva centi pe telefonul mobil.
*Trebuie sa trimiteti un sms la 1314 cu mesajul TXT GOLDBOOST 92.114.32.231:27015 nume , unde in loc de nume treceti numele vostru.
* Puteti trimite maxim un sms pe zi.
De unde stiu daca am boostat?
* Dupa ce ati trimis sms veti primi confirmare prin alt sms in care scrie:
You have boosted
Pro.ArenaX.Ro -[HeadShot Academy]!
* Sau va veti vedea numele aici: http://www.gametracker.com/server_in....32.231:27015/ (selectati lb. Romana, in dreapta sus si dati la "Alte Informatii")
Ce fac dupa ce am trimis sms?
* In primul rand anuntati si alti admini ca ati facut boost
* Stati pe server, serverul se va umple in cateva minute, vor intra multi codati
* Postati mai jos dupa model pentru a primi marire sau admin:
Nume:
Data :
Ora aprox:
Probleme:
*Atentie: Metoda Boost 2 euro +TVA = marire +1 este valabil doar pana la gradul Maresal